workday 10

workday 10

keményen megtoltam a melót az év végén. már hetek óta mantráztam magamnak, hogy nem kell mindent megcsinálnom feltétlenül a szabi előtt, de amióta a saját üzletemet építem azóta egészen máshogyan viszonyulok az elvégzendő feladatokhoz. azt érzem, hogy ha megcsinálok valalmit, akkor az lehetőséget fog teremteni számomra, hogy szebben-jobban-hatékonyabban működhessek. 

2022-ben a csoportos coaching munkára fogom helyezni a hangsúlyt, mivel az egyénit már kimaxoltam és nem tudok több emberrel foglalkozni a jelenlegi felállásban. 

február 7-én indul újra a ‘mindfucktól a mindfulnessig’ elnevezésű program, amit a jól bevált Szűcs Izabella pszichológussal fogok megint vinni és 5×3 órában azt tanítjuk meg, hogyan tudod beépíteni a saját mindennapi rutinjaidba azt, hogy önmagadat veszed előre és a te érdekeidet szolgáló szokásokat honosítasz meg.

az előző csapattól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk. az derült ki, hogy az asszertivitás, a határok húzása és a nemet mondás voltak a legnépszerűbb témák. gondolkodom azon, hogy jövőre fogok készíteni egy külön workshopot, ahol csak ezekkel foglalkozunk.

az viszont tény, hogy január 10-én 18:30-kor tartok egy ingyenes előadást élőben a facebookon ‘így mondj nemet – önmagadért’ címmel ami a fenti népszerű témákat fogja érinteni. utána válaszolok a kérdéseitekre. az első két napon már száznál is többen jelezték az érdeklődésüket.

a képre kattintva tudsz regisztrálni az eseményre:

vicces volt, hogy meghívtam néhány volt kollégámat a multis pénzügy világából és az egyikük visszaírt nekem, hogy:“Andris, WD10-en? 🙂” 

annak, aki nem dolgozott financial accounting-on elmondom, hogy minden hóvégi zárás azonos koreográfia szerint történik, és workdayekre (WD) van leosztva. január eleje a legnagyobb szívás, mert az évvégi beszámolót akkor kell elkészíteni többek közt a new yorki tőzsdére, s ilyenkorra már általában nagyon viharvert szokott lenni a csapat.

emlékszem, hogy a privát programjaimat is a zárási dátumokhoz kellett mindig igazítanom az előző életemben. 

nagyon jó visszajelzés volt számomra ez most, mert tükröt tartott elém, amiben ordított rám az új életem, amiben csakis én határozom meg, mikor van workday és mikor nem. néhány évvel ezelőtt a csillivili open officeban görnyedve ha valaki ezt mondta volna nekem, akkor el sem hiszem.

te viszont hidd el nekem, hogy van élet az életnek gondolt sziszifuszi küzdelem után! 

vedd kezedbe a saját életed és fektess magadba, kezd el azt az életet élni, ami a tiéd! ebben sokat segít a csoportos programunk, ajándékozd meg magad vele karácsonyra! 

írj nekem bátran ha jelentkeznél vagy szeretnél többet megtudni a részletekről!

andras.b@gmail.com

Közzétéve: bán andrás

garantált világmegváltás kb. egy órában

One thought on “workday 10

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

%d blogger ezt szereti: