hibrid coaching

hibrid coaching

a rövid hibrid coaching (önismereti minitréning, coaching, tanácsadás) programomnak van egy gerince, de teljesen személyre szabott. az együttműködés hossza kiégés, karrierrel kapcsolatos kihívások, országváltás témákban átlagosan 8-10 alkalom a cél eléréséig az eddigi tapasztalatok alapján. 

foglalkozom vezetőtámogatással is: rendszeres, hosszú távú szakmai és lelki segítséget nyújtok új és tapasztalt, magányos vezetőknek

foglalj egy online konzultációt ahol megismerkedünk és megbeszéljük a közös munka kereteit! andras.b@gmail.com 

fő témáim:

  • karrierváltás, a munka értelmének megtalálása
  • munkahelyi konfliktusok, stresszkezelés
  • kiégés, újrakezdés
  • leadership (hogyan legyek jó vezető és/vagy mit csináljak, ha a főnököm nem az?)
  • külföldre költözés / külföldről hazaköltözés

András a szakértő mentorom volt, aki tudta milyen, nagyon lent, tudta miről beszélek. segített abban, hogy váltsak és közben változzak, megértsem magam és azt, hogyan nem fogom harmadszorra is kiégetni magam.

közvetlen stílusa, reflexiói minden egyes alkalommal előrébb vittek. 

komoly rácsodálkozásaim voltak, amelyek két alkalom között is folyamatosan alakították a gondolataimat.

Anikó (39)

ha érzed a változtatás szükségét, de nehéz egyedül elindulni az utadon vagy nem vagy biztos benne merre indulj, akkor ne félj segítséget kérni!

végre találtam valakit, aki magyar nyelven, profi szinten foglalkozik a munkahelyi jóllét, munka-élet egyensúly kérdéseivel.  

a konzultációk során számos jó tanáccsal és gondolatébresztő beszélgetéssel gazdagodtam, amelyek mind hozzásegítettek ahhoz, hogy tisztábban lássam a jelenlegi helyzetemet és az előttem álló éveket, teendőket.  

András közvetlen, barátságos és egyedi, pragmatikus stílusa, kiegészülve a birtokában lévő hatalmas élet- és munkatapasztalattal sok-sok értéket tud adni bárkinek, aki egy kicsit is rákapott a podcastjára.  mindez online, bárhonnan a világból!

Gábor (40)

írj bátran! andras.b@gmail.com

nem tudod pontosan mi is az a burn-out? szeretnéd tudni, hogy te kiégtél-e? röviden, érthetően összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat a témában (lángokat, leégett gyufafejeket és megrogyott öltönyös/kosztümös irodistákat ábrázoló képek nélkül). katt erre az oldalra, ahol egy gyors tesztet is megcsinálhatsz, hogy tudd, te is érintett vagy-e?